Peru Sikkerhed

Peru Sikkerhed

Sammenfatning I Peru og i hele Latinamerika er den store usikkerhed, der skyldes vold og kriminalitet, en hæmsko for økonomisk vækst og fattigdomsbekæmpelse. Manglen på nøjagtige data forhindrer imidlertid en passende formulering af problemet. I Peru synes dette spørgsmål at være særlig akut. Selv om der ikke findes nogen entydige undersøgelser om emnet, anslås det, at kun 25 % af de kriminelle handlinger anmeldes. På den anden side har de undersøgelser, der hidtil er gennemført i Peru, fokuseret på en eller anden voldelig eller kriminel manifestation for at antyde den herskende usikkerhed. På samme måde har de fleste af bekymringerne fokuseret på hovedstadsområdet Lima (Perus største by og hovedstad). Selv om disse tilgange er værdifulde bidrag, er de dog kun delvise. Dette dokument forsøger at udfylde disse huller. I den forbindelse har den indsamlet og ordnet de tilgængelige officielle oplysninger og forsøgt at give dem statistisk sammenhæng ved hjælp af indekser. Den har også sat de forskellige former for vold, der forekommer i hele landet, i forbindelse med hinanden, alt efter type og hyppighed.

Røverier og overfald er hyppigere i det nordlige Peru end i det sydlige Peru, og de forekommer mest i de store byer. Det skal bemærkes, at arkæologiske steder og turiststeder er meget velbeskyttede, og der vil altid være en politimand til at hjælpe dig, da det er den peruvianske stats opgave at passe på turisterne.

Derfor fokuserer vi hos TC Rejser  først og fremmest på passagerernes sikkerhed på vores rejser, fordi vi ønsker, at du skal få det bedste ud af din rejse. Der er intet at bekymre sig om, når du bestiller en pakkerejse hos os, da vores lokale guider og operatører altid vil være med på din tur.

Summary
Peru Sikkerhed
Article Name
Peru Sikkerhed
Description
De fleste bekymringer har fokuseret på hovedstadsområdet Lima (Perus største by og hovedstad).
Author
Publisher Name
Tc Rejser
Publisher Logo

Du vil måske også kunne lide...