Peru Indrejserestriktioner

Peru Indrejserestriktioner

Hvis du rejser til Peru

Hvis du vender tilbage til Peru eller rejser ind fra et andet land, skal du huske på dette:

  • Hvis du er peruviansk eller bosiddende udlænding på 12 år eller derover, uanset hvilket land du kommer fra, skal du have 3 doser af din COVID-19-vaccine i Peru eller i udlandet. Hvis du er en udlænding på 12 år eller derover, der ikke er bosiddende i landet, skal du uanset hvilket land du kommer fra bevise, at du er vaccineret i henhold til dit oprindelseslands skema.
  • Hvis du ikke har vaccinerne, kan du fremvise en negativ molekylær test med en dato, der ikke ligger mere end 48 timer før du går om bord på flyet i dit oprindelsessted.
  • Hvis du er under 12 år, behøver du kun at være symptomfri for at komme om bord på flyet.
  • Hvis du har symptomer ved ankomsten til Peru, skal du i tvungen isolation.
  • Det er obligatorisk at bruge dobbeltmasker.
  • Du kan blive bedt om at downloade en ansøgning for at foretage din registrering, men dette krav er ikke obligatorisk.
  • Ved ankomsten til Peru skal du passere gennem et kammer til temperaturmåling, og hvis du udviser tegn eller symptomer, der er forenelige med COVID-19, vil du blive vurderet af den vagthavende læge i COVID-19-modulet. Hvis det er nødvendigt, vil du blive overført til sundhedstjenesten eller det sted, hvor du vil være isoleret, som Minsa vil være ansvarlig for.

I erklæringen skal du angive adresse og telefonnummer på det sted, hvor du vil opholde dig, mens du er isoleret i 14 dage. Minsa ringer til dig hver 3. dag for at overvåge din sundhedstilstand. Efter 14 dage ophører overvågningen.

Hvis du har brug for at afslutte karantænen før 14 dage, skal du betale og gennemgå en yderligere COVID-19 molekylær clearance-test på den sjette dag efter din ankomst til landet. Hvis dit resultat er negativt, giver sundhedsmyndigheden dig epidemiologisk udskrivning. Ellers vil du blive anbragt i obligatorisk isolation på Villa Panamericana eller et andet midlertidigt isolationscenter i samarbejde med sundhedsmyndighederne.

Du kan også se på denne liste for at finde ud af, om du skal have visum for at rejse ind i Peru.

Summary
Peru Indrejserestriktioner
Article Name
Peru Indrejserestriktioner
Description
Hvis du er peruviansk eller bosiddende udlænding på 12 år eller derover, uanset hvilket land du kommer fra, skal du godkende at have fået de 3 doser af din COVID-19-vaccine i Peru
Author
Publisher Name
Tc Rejser
Publisher Logo

Du vil måske også kunne lide...