Hvordan kommer man til Machu Picchu

Hvordan kommer man til Machu Picchu

Kom til Machu Picchu med bus eller tog

En dagstur er den hurtigste måde at komme til Machu Picchu på. Det omfatter en 2 timers bustur fra Cusco til Ollantaytambo (kurvede veje gennem bjergene); derefter tager vi et tog i 90 minutter til Aguas Calientes og endnu en bus for endelig at nå frem.

Turen bør omfatte en guidet rundvisning i området, en bus til at forlade komplekset og en togbillet til at vende tilbage til Cusco sidst på dagen.

Priserne starter ved USD $230. Operatører kan findes her.

Hvis du ønsker det, kan du forlænge turen og besøge stedet på to dage til en tilsvarende pris. Denne rute omfatter en overnatning i byen Aguas Calientes.

Kom billigt til Machu Picchu (IKKE anbefalet)

Det kan ikke anbefales at følge denne rute på grund af sikkerhedsproblemer og tidligere ulykker. Vi anbefaler, at du bestiller en tur hos en velrenommeret rejsearrangør. Vi anbefaler endnu en gang, at du bruger www.tctrips.com for at få den bedste hjælp til at vælge din rute.

For at komme til Machu Picchu på denne måde skal du kombinere flere transportmidler. Først skal du tage en taxa til Santiago-terminalen i Cusco og en lokalbus til Santa Maria. Det er tilrådeligt at kende de nøjagtige busplaner på forhånd for at komme i god tid.

Når du ankommer til Santa Maria, skal du fortsætte til Santa Teresa. Der er en række minibusser parkeret på byens torv, som kan køre dig dertil. Disse minibusser tager 45 til 60 minutter på en stenet vej gennem junglen. Derefter skal du tage en taxa til Hidroelectrica.

Vær opmærksom på, at vejen gennem Santa Maria, Santa Teresa og Hidroelectrica er i meget dårlig stand og har mange kurver og klipper, så ulykker er meget almindelige (endnu mere i regntiden eller i mørke), så tag dette i betragtning, når du overvejer denne mulighed.

Fra Hidroelectrica følger du det sidste stykke af Inkastien (det er enden af stien) til Aguas Calientes. Det er en flad sti, så vandreturen bør ikke tage mere end 3 timer.

Det er dog bedst at tage af sted tidligt, så du ikke bliver fanget i mørket, mens du går. Du skal også passe på, at du ikke bliver kørt over af toget eller angrebet af strejfende hunde i flokke.

Når du er i Aguas Calientes, kan du gå rundt i et stykke tid, spise en god middag og hvile dig. Næste morgen har du to muligheder for at tage til Inka-citadellet:

Med bus fra Aguas Calientes til Machu Picchu:

hvorfor rejse til peru

Det anbefales at tage til Machu Picchu ret tidligt om morgenen, så du kan stille dig i kø til busserne kl. 4:30 – 5:00 om morgenen. Den første bus kører kl. 5.30 om morgenen og den sidste bus kører kl. 15.30 om eftermiddagen. En enkeltbillet koster 12 USD for en enkeltbillet.

Til fods fra Aguas Calientes til Machu Picchu:

At komme til Machu Picchu er i princippet bare at gå op ad nogle meget lange trapper. Det er en krævende mulighed, men hvis du tager dig god tid og tager af sted omkring kl. 4.30 om morgenen, er det overkommeligt. Du kan se denne sti som en del af din Machu Picchu-oplevelse, men du kan også spare din energi til at udforske komplekset i ro og mag eller endda bestige Machu Picchu- eller Huayna Picchu-bjergene.
at komme billigt til machu picchu

Machu Picchu – Priser og praktiske oplysninger

  1. På grund af den begrænsede adgang er der udsolgt 6 måneder i forvejen på Inka Trail-ture.
  2. Jungle- eller Salkantay-ture kan bookes 1 eller 2 dage i forvejen, undtagen i juli, da det er højsæson.
  3. Ture på 1 eller 2 dage til Machu Picchu med bus eller tog skal bestilles på forhånd.
  4. Du kan finde flere oplysninger og råd om, hvad du skal medbringe og lignende ting på vores Machu Picchu-side her.

Hvordan kommer man til Machu Picchu fra Lima – Hvordan booker man?

TRIN 1: Rejse til Cusco fra Lima

Mulighed for bus:Offentlig bus: Du kan søge efter billetter på Cruz del Sur’s websted her. Husk at bestille fra Lima til Arequipa og fra Arequipa til Cusco.

Privat bus med stoppesteder: Du kan se Peru Hop-passene her. Vælg det pas, der passer bedst til din rejseplan.

Med fly:

Fly: Du kan se ledige billetter på LATAM’s websted her.

Summary
Hvordan kommer man til Machu Picchu 2023
Article Name
Hvordan kommer man til Machu Picchu 2023
Description
En dagstur er den hurtigste måde at komme til Machu Picchu på. Det omfatter en 2 timers bustur fra Cusco til Ollantaytambo (kurvede veje gennem bjergene); derefter tager vi et tog i 90 minutter til Aguas Calientes og endnu en bus for endelig at nå frem.
Author
Publisher Name
Tc Rejser
Publisher Logo

Du vil måske også kunne lide...