Rejse til Peru Corona 2022-2023

Rejse til Peru Corona

Peruvianske statsborgere og herboende udlændinge på 12 år og derover, hvis endelige bestemmelsessted er det nationale område som passagerer, skal uanset oprindelsesland bevise, at de har modtaget tre (3) doser vaccination mod COVID-19 i Peru eller i udlandet. Udlændinge, der ikke er bosiddende i landet, og hvis endelige bestemmelsessted er det nationale område som passagerer, skal uanset deres oprindelsesland vaccineres i henhold til vaccinationsskemaet i deres oprindelsesland.

Hvis de ikke har ovennævnte vaccination, kan de fremvise en negativ molekylær test med et resultat senest 48 timer før ombordstigning på deres oprindelsessted. Børn under 12 år behøver kun at være symptomfri for at komme om bord. De personer, der viser symptomer ved ankomsten til det nationale område, skal i henhold til reglerne på området isoleres obligatorisk.

Den nationale sundhedsmyndighed er bemyndiget til at foretage diagnostiske test for COVID-19 på passagerer, der ankommer til landet, og indføre supplerende sundhedsforanstaltninger for positive tilfælde.

Ligeledes er det obligatorisk at bruge en KN95-maske eller, hvis det ikke er muligt, en tredobbelt kirurgisk maske og oveni en fællesmaske (klud) på lukkede steder. Brugen af ansigtsmasker i åbne rum er frivillig. Det er obligatorisk at bruge en KN95-maske eller alternativt en tredobbelt kirurgisk maske og derover en almindelig maske (stofmaske) for personer med luftvejssymptomer, både indendørs og udendørs.

Det er obligatorisk at udfylde sundhedserklæringen og Geolocation Authorization senest 72 timer før rejsen.

Link:https://djsaludviajero.minsa.gob.pe/dj-salud/

Summary
Rejse til Peru Corona 2023
Article Name
Rejse til Peru Corona 2023
Description
Peruvianske statsborgere og herboende udlændinge på 12 år og derover, hvis endelige bestemmelsessted er det nationale område som passagerer, skal uanset oprindelsesland bevise, at de har modtaget tre (3) doser vaccination mod COVID-19
Author
Publisher Name
Tc Rejser

Du vil måske også kunne lide...