hvor ligger Machu Picchu

hvor ligger Machu Picchu

Hvor Machu Picchu er placeret

Dette smukke citadel ligger i distriktet af samme navn Machu Picchu i departementet Cusco i Peru, som ligger i provinsen Urubamba.

Inkaruinerne i Machu Picchu ligger halvvejs mellem de to bjergtoppe, 450 meter over dalens niveau og 2.438 meter over havets overflade. Machu Picchu-slugten ligger også midtvejs mellem Andesbjergene og Amazonasskoven.

Ruinerne er beskyttet og ligger inden for et immaterielt område i det nationale system af naturområder, der er beskyttet af staten (SINANPE), hvis akronym stammer fra ordene Historic Sanctuary of Machu Picchu.

Det er det mest turistede sted i Peru, og det er et helligt sted for inkaerne. Machu Picchu ligger i en stenby bygget på toppen af et bjerg i 2.500 meters højde.

Der er 112 km jernbanelinje mellem Cusco og stationen Puente Ruinas eller Machu Picchu for at komme til dette sted. Turen begynder ved San Pedro-stationen i Cusco og går i zigzag op ad Picchu-bjerget, indtil den når det højeste punkt, et sted kaldet “El Arco” i den nordvestlige del af byen.

Ruten går nedad mod landsbyerne Poroy, Cachimayo og lzcuchaca, indtil den når frem til Anta-sletten, som er et stort kvægområde. Den stiger gennem Pomatales-slugten, inden den går ned i Inkaernes hellige dal og når frem til Pachar-stationen. Ruten krydser Urubamba-floden til højre bred og ankommer til Ollantaytambo-stationen. For dem, der er ankommet hertil ad den asfalterede vej fra Den Hellige Dal, kan du stige om bord på toget og fortsætte til Machu Picchu.

Det er uden tvivl værd at besøge dette smukke sted fuld af natur og dyr fra Andesbjergene med en stor variation af vegetation, hvor der vokser en mangfoldighed af forskellige blomster, især “orkideer”, i stor mangfoldighed og mange forskellige farver.

Selv om Machu Picchu bestemt ikke er en billig rejse, vil det også være en rejse, som du altid vil huske.

Aguas Calientes er den by, hvorfra du kommer til Machu Picchu, og der er kun to måder at komme dertil på, med tog eller ved at tage Inka Trail, som tager dig på en 3-dages vandretur. Aguas Calientes er en by, der udelukkende lever af turisme, du finder overnatningssteder, restauranter, diskoteker og andre steder med underholdning.

I en afstand af 800 meter øst for byen Aguas Calientes findes der underjordiske svovlvarme kilder, der springer op fra klippegrundlaget ved forskellige temperaturer.

Husk at turisttoget, der kun kører i højsæsonen, forlader Cusco om morgenen med forskellige stop på de vigtigste stationer (Ollantaytambo, Km.88), indtil du når Aguas Calientes, togrejsen tager ca. 4 timer, derefter tager du en bus, der kører dig direkte til Machu Picchu, rejsen tager præcis 20 minutter.

Det anbefales at konsultere alle togstationers køreplaner og deres rejsebureauer.

Summary
hvor ligger Machu Picchu
Article Name
hvor ligger Machu Picchu
Description
Dette smukke citadel ligger i distriktet af samme navn Machu Picchu i departementet Cusco i Peru, som ligger i provinsen Urubamba.
Author
Publisher Name
Tc Rejser
Publisher Logo

Du vil måske også kunne lide...