Om os Tc Rejser

Hej! Tak, fordi du besøger os og velkommen til Tc Trips. Vi er en gruppe af unge professionelle turister, lokale guider og rejseeksperter fra hele verden. Vi har rejst og givet unikke oplevelser i Peru – Bolivia i mange år.  Nu vi ønsker at give alle disse gode oplevelser til dig på alle dine destinationer – så dit besøg bliver uforglemmeligt, personligt og unikt (men ikke kun det. Vi ønsker også at din rejse skal påvirke, bidrage og give et smil til dem i nød).

Som du ved, er der alene i Peru mere end 5.000 rejsebureauer (lovlige og ulovlige) og tusindvis af virtuelle platforme – og forestil dig nu, at der er utallige i hele Sydamerika.
Mange af disse bureauer tjener sig selv, uden at det gavner lokalbefolkningen eller de små virksomheder. Andre virksomheder fungerer kun som et mellemled og sætter prisen langt over markedsprisen og tjener ved at snyde turisterne. De er ligeglade med opmærksomhed og god service over for kunden og endnu mere ligeglad med kvalitetskontrol og forbedring af deres egne tjenester.

Officielt agentcertifikat

Det var sådan, at Tc Trips blev født. En platform, der skal fjerne mellemled og forbinde den rejsende med de rigtige lokale rejsebureauer, bureauer, der virkelig opfylder det, de tilbyder, med en god service, men som frem for alt tilbyder bæredygtig turisme. Både for den rejsende og for deres modtagere; bureauer, der virkelig bidrager til lokalbefolkningen og de lokalsamfund, der virkelig nyder godt af turismen.

“I flere år har vi været vidne til målrettet turisme, som kun gavner visse byer, visse mennesker og virksomheder. Derfor ønsker vi hos TC Trips at tage turismen til næste niveau, til byer, mennesker og små virksomheder, som aldrig har været berørt eller haft gavn af turismen. Ikke nok med det, vi ønsker også at uddanne og forberede dem om turisttjenester, så de kan give vores fremtidige besøgende en unik oplevelse. Det er vores vigtigste mål”.

Vores rundrejser

Derfor har vi skabt Tc Trips-pakkerne, som er pakker til gavn for lokalsamfund, enkeltpersoner, lokale virksomheder og små rejsebureauer, der virkelig ønsker at foretage sig noget.

Eksempel: Vi samarbejder med forskellige typer virksomheder og fagfolk (lokale guider, hoteller, restauranter og transportvirksomheder) og skifter mellem dem, så der er en fordel for alle. Vi besøger nye virksomheder og tager til steder, der aldrig er blevet besøgt før; så længe de yder sikkerhed og en god turistservice til vores rejsende.

Vi gennemgår dem i sømmene og foretager selv løbende personlige besøg for at måle servicekvaliteten.

Vores kerneværdier

  • Ærlighed og integritet.
  • Forpligtelse over for verdens kultur og samfund.
  • Arbejde som et team, der deler viden, erfaring og engagement.
  • Kunderne bliver vores venner
  • Kreativitet og innovation er understøttende

“Sikker og bekymringsfri rejse med Tctrips”

Exit mobile version