Rundrejse i Peru og Bolivia 10 dage

10 Dage

Rundrejse i PeruBolivia 10 dage: Lima, Cusco, Machu Picchu, Den hellige dal, Titicacasøen, Puno, Copacabana, Tiahuanaco og La Paz.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Rundrejse i Peru og Bolivia 10 dage
Price
DKK 17940 Inkl. moms
Product Availability
Pre-Order Only

Overview

Første dag:

 1. Velkommen i Limas lufthavn og transport til hotellet.
 2. Byrundtur i “kongernes by” – Daglig afgang om eftermiddagen (varighed 4 timer).
 3. Afhentning af passagerer fra deres hoteller.
 4. Rundvisning i boligkvartererne Miraflores og San Isidro.
 5. Rundvisning i Limas historiske centrum med de vigtigste gader, pladser og monumenter.
 6. Besøg i klosteret Santo Domingo.
 7. Tilbage til dit hotel.
 8. Overnatning på det valgte hotel.

Anden dag:

 1. Fly fra Lima til Cusco (1 time).
 2. Velkomst og transport fra lufthavnen til hotellet i Cusco.
 3. Cusco byrundtur: Katedralen, Qoricancha, Sacsayhuaman, Tambomachay…(om eftermiddagen fra kl. 13:30 – 18:30).
 4. Overnatning på hotellet i Cusco.

Tredje dag:

 1. Morgenmad på hotellet.
  Udflugt til Machupicchu (hele dagen fra kl. 06:00 – 20:00).
 2. Overnatning på hotellet i Cusco.

Fjerde dag:

 1. Morgenmad på hotellet.
 2. Udflugt til Inkaernes hellige dal (hele dagen fra kl. 08.00 – 19.00).
 3. Overnatning på hotellet i Cusco.

Femte dag:

 1. Morgenmad på hotellet.
 2. Transport fra hotellet til turistterminalen Cusco til Puno.
 3. Guidet tur fra Cusco til Puno (hele dagen fra kl. 08.00 – 18.00).
 4. Overnatning på hotellet i Puno.

Sjette dag:

 1. Morgenmad på hotellet.
 2. Udflugt til Titicacasøen, Uros Island, Taquile.
 3. Overnatning på hotel i Puno.

Syvende dag:

 • Morgenmad på hotellet.
 • Rejse med bus fra Puno til Copacabana.
 • Udflugt til Copacabana og Virgen Morena-helligdommen.
 • Udflugt til soløen.
 • Turistbusrejse fra Copacabana til La Paz.
 • Transport til hotellet i La Paz.
 • Overnatning på hotellet i La Paz.

Ottende dag:

 1. Morgenmad på hotellet.
 2. Rejse med bus fra La Paz til Tiahuanaco.
 3. Udflugt til det arkæologiske kompleks i Tiahuanaco.
 4. Tilbage til La Paz.
 5. Overnatning på hotel i La Paz.

Niende dag:

 1. Morgenmad på hotellet.
 2. Byrundtur i La Paz, besøg i den koloniale kirke
 3. San Francisco, heksedoktorens marked, Plaza Murillo, hvor regeringspaladset, katedralen og nationalkongressen ligger.
 4. Udflugt til Månens dal.
 5. Folkloristisk danseshow.
 6. Overnatning på hotellet i La Paz.

10. dag:

 1. Morgenmad på hotellet.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Rundrejse i Peru og Bolivia 10 dage
Price
DKK 17940 Inkl. moms
Product Availability
Pre-Order Only

Rejseplan Peru og Bolivia tur 10 dage og 9 nætter.

Dag 1: Byrundtur i Lima med besøg i Huaca Pucllana.

Lima og Huacapucllana

Vi starter vores rundtur i de moderne boligkvarterer Miraflores og San Isidro. Vi besøger finanscentret, golfbanen, El Olivar, Huaca Pucllana (præ-inka-ceremonitempel i form af en pyramide) og Parque del Amor på Malecon i Miraflores. Vi fortsætter vores rundtur til Limas historiske centrum og besøger Plaza San Martin, dens balkoner og gamle palæer, Plaza Mayor med dens vigtigste bygninger og endelig kommer vi ind i et af de vigtigste klostre fra det XVII. århundrede. En komplet rundvisning med den komfort og opmærksomhed, som en moderne turistservice giver.

Anden dag: Byrundtur i Cusco

Byrundtur i Cusco

Efter morgenmaden på hotellet vil vi køre dig til lufthavnen i Lima, hvor du vil tjekke ind og tage dit fly til byen Cusco. Ved ankomsten til lufthavnen venter vi på dig med et skilt med dit navn, derefter vil vi transportere dig til det valgte hotel, når du ankommer til hotellet kan du smage den berømte Coca te, denne plante har egenskaber der hjælper din krop mod højdesyge, derefter kan du hvile og akklimatisere dig lidt på hotellet eller hvis du har lyst kan du gå en let tur gennem byens hovedgader. Kl. ca. 1:20 min. henter vi dig fra hotellet for at starte turen til Cusco og omegn, denne udflugt omfatter besøg på: hovedtorvet, katedralen, Santo Domingo kirken, Koricancha templet og de nærliggende ruiner Kenko, Puka Pukará, Tambomachay og fæstningen Sacsayhuaman. Kl. 19:00.

Tredje dag: Udflugt til Machupicchu “Inkaernes tabte by”.

Udflugt til Machupicchu

Vi henter dig fra dit hotel og kører dig til togstationen for at starte udflugten til Machupicchu, turen varer i gennemsnit 4 timer. Når vi ankommer til togstationen i byen Aguas Calientes venter vores guide på os, sammen med ham tager vi bussen, der kører os op ad bakke i 30 min. til Inkaernes tabte by. Udflugten omfatter en guidet rundvisning i Citadellet, hvor vi besøger hovedtorvet, det cirkulære tårn, den hellige solur, de kongelige kvarterer, templet med de tre vinduer og kirkegårdene. Vores rundvisning vil vare ca. mere end to timer. Derefter vil vi have tid til at gå ned til Aguas Calientes og spise frokost, og om eftermiddagen tager vi toget tilbage til Cusco. Ved ankomsten vil vores personale som altid vente på dig og køre dig til hotellet for at overnatte.

Fjerde dag: Udflugt til Inkaernes hellige dal.

hellige dal

Vi henter dig kl. 08:00, turen starter med et stop ved det naturlige udsigtspunkt Corao, hvor guiden vil give dig en introduktion om Den Hellige Dal. Vi fortsætter turen og nyder det smukke landskab, det første sted vi besøger er det traditionelle indiske marked i Pisaq, hvor du kan købe souvenirs eller kunsthåndværk; derefter går vi op til det arkæologiske center i Pisaq, hvor du efter en kort gåtur kommer til de vigtigste inkaanlæg. Vi fortsætter turen til byen Urubamba, hvor vi på en eksklusiv restaurant kan smage på den lokale gastronomi. Om eftermiddagen besøger vi Ollantaytambo-fæstningen og -citadellet, der blev bygget for at bevogte indgangen til denne del af dalen og beskytte den mod mulige invasioner fra junglens indbyggere. I dag anses Ollantaytambo for at være den levende inkaby, da man stadig har bevaret sine skikke og sin bystil i gaderne. På vej tilbage til Cusco besøger vi den maleriske landsby Chinchero, hvor resterne af Tupac Inca Yupanquis kongelige hacienda ligger. Du vil også beundre dens velbevarede inkamur på hovedtorvet og besøge det smukke kolonialtempel med interessante fresker i portikoen.

Femte dag: Turisttur fra Cusco til Puno med besøg i “Raqchi”.

Raqchi

Beskrivelse af turen: Turen starter kl. 07:00, hvor du skal gå til busterminalen for at tjekke ind og gå om bord på bussen, der afgår kl. 8:00. Bussen kører til den sydlige del af byen, hvilket giver dig mulighed for at se udkanten af Cusco. Det første sted at besøge vil være Andahuaylillas-templet, der er kendt verden over som Amerikas Sixtinske Kapel. Ved frokosttid stopper vi i byen Sicuani, hvor I vil nyde en typisk frokostbuffet. Derefter besøger vi Inka-templet Raqchi, La Raya-passet i 4335 m.o.h. og Inka-Aymara-museet i Pucara. Ved ankomsten til byen Puno venter vores bureaupersonale på dig og kører dig til hotellet, hvor du skal overnatte.

Sjette dag: Udflugt til Titicacasøen, Uros- og Taquile-øerne.

Uros- og Taquile-øerne
Uros- og Taquile-øerne

Vi kører dig til havnen i Puno (Titicaca-søen), hvor du går om bord på båden, som tager os til Uros-øerne i 45 minutter, hvor vi vil se øens skikke og håndværk. Vi fortsætter sejlturen og besøger øen Taquile, som er af stor landskabelig, etnisk, kulturel og arkæologisk værdi, og vi vender tilbage til Punos havn, hvor vi henter dig og kører dig til hotellet, eller hvis du ønsker det, kan du bo i centrum af Puno, og til sidst overnatter vi på det valgte hotel.

Dag 7: Udflugt til Copacabana og Isla del Sol.

Isla del Sol

Efter morgenmaden på hotellet kører vi dig til busterminalen for at køre til byen Copacabana, turen varer 3 timer. I Copacabana besøger vi katedralen, Virgen Morena-helligdommen og hovedtorvet. Vi spiser frokost ved middagstid, hvorefter vi tager turen til Isla del Sol, hvor vi krydser søen i ca. halvanden time, indtil vi når den sydlige del af Isla del Sol, hvor vi besøger de arkæologiske rester af “Pillcokaina – Inka-templet”, et religiøst center. Derefter går vi langs Yumanis trapper, indtil vi når frem til Ungdommens Kilde, hvor du kan forfriske dig selv ved at drikke noget helligt vand, det menes at dette vand er kilden til evig ungdom, vi vil nyde skønheden i denne smukke Inka-have. Om eftermiddagen går vi om bord på bussen til La Paz, hvor vores personale venter på dig og kører dig til dit hotel. Overnatning i La Paz.

Ottende dag: Udflugt til det arkæologiske kompleks i Tiahuanaco.

arkæologiske kompleks i Tiahuanaco

Om morgenen går vi om bord på bussen til Tiahuanaco, der betragtes som det vigtigste arkæologiske område i Amerika. Det ligger 45 minutter fra La Paz, nær Titicacasøen. Under besøget vil vi værdsætte den berømte solport og den autentiske Benett-monolit. Når vi ankommer til Tiahuanaco, vil vi efter en gåtur besøge Akapana-pyramiden, Kalasasasayala-templet, Solporten, monolitterne Fraile og Ponce, det halvt underjordiske tempel med de nagede hoveder. I museet på stedet kan vi værdsætte deres fremragende keramiske arbejde med de berømte Keros (ceremonielle kar), huaco-portrætter (tredimensionelt portræt af et menneskeansigt på et kar) samt tekstiler og frem for alt de arkitektoniske konstruktioner, hvoraf mange har en astronomisk orientering. Om eftermiddagen vender vi tilbage til La Paz. Overnatning på hotellet.

Niende dag: Byrundtur i La Paz og besøg i Månens dal.

Månens dal

Dag 10: Farvel

Morgenmad på hotellet. Transport fra hotellet til lufthavnen eller busterminalen for din internationale eller indenlandske afrejse.

Slut på tjenesterne

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Rundrejse i Peru og Bolivia 10 dage
Price
DKK 17940 Inkl. moms
Product Availability
Pre-Order Only

Hvad er inkluderet i rejser til Peru og Bolivia

Inkluderet i pakken:

 • 2 transporter fra Lima lufthavn til hotellet.
 • 2 transporter i Cusco: lufthavn - hotel - turistbusterminal.
 • 2 transfers i Puno: terminal - hotel - terminal.
 • 2 overførsler i La Paz: Terminal - hotel - terminal eller lufthavn.
 • 1 flyrejse Lima - Cusco.
 • Busbilletter: Puno - Copacabana - La Paz.
 • 1 byrundtur til "kongernes by".
 • 1 byrundtur i Cusco og omegn.
 • 1 tur til Machupicchu med ekspeditionstog.
 • 1 udflugt til Inkaernes hellige dal.
 • 1 guidet tur fra Cusco til Puno.
 • 1 tur til Titicacasøen, Uros Island, Taquile.
 • 1 tur til Copacabana og Virgen Morena-helligdommen.
 • 1 tur til Tiahuanaco og transport fra La Paz til Tiahuanaco.
 • 1 byrundtur i La Paz og besøg i Månedalen.
 • 1 overnatning på hotel i Lima.
 • 3 nætter på hotel i Cusco.
 • 2 nætter på hotel i Puno.
 • 3 nætter på hotel i La Paz.
 • 9 morgenmadsmadder på hotellerne.
 • 2 frokoster.

Omkostningerne omfatter ikke

 • Internationale flyvninger fra Danmark til Peru og retur
 • Ting, der ikke er nævnt i pakken

Ankomstoplysninger eller ankomstfly:

På ankomstdagen vil vi byde dig velkommen i lufthavnen og transportere dig til hotellet for at begynde at tilbyde dig de tjenester, der indgår i turismepakken, så det er meget vigtigt, at du sender os følgende oplysninger om ankomstflyet:

Navnet på flyselskabet (eksempel: KML, Air France.)
Flynummer (eksempel: 019, 007, 1115).
Omtrentligt ankomsttidspunkt (eksempel: kl. 10.25).
Navn, der skal males på skiltet (eksempel: “Luis Nielsen”).

 • Startdato for turen.
 • Dato og klokkeslæt for ankomst og afgang for internationale flyvninger.
 • Fornavne (som anført i passet).
 • Efternavn (som angivet i passet).
 • Scannet pas (obligatorisk).
 • Medbring en kopi af migrationskortet (TAM), som du vil få udleveret ved indrejse i Peru.
 • Nationalitet.
 • Pasnummer.
 • Fødselsdato.
 • Kontakttelefonnumre.
 • Betaling af 50 % af rejsens pris.
 • Priserne er salgsfremmende og for kontant betaling, hvis du betaler med kreditkort vil der blive pålagt et tillæg på 8% af det samlede beløb.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Rundrejse i Peru og Bolivia 10 dage
Price
DKK 17940 Inkl. moms
Product Availability
Pre-Order Only
6% Off
Fra DKK19,000 DKK17,940
/ Voksne
 • Nej
 • Stivkrampe, Difteri, Hepatitis A og Malaria (Hvis du tager til junglen)
 • ⭐️⭐️⭐️ DOBBELTVÆRELSE
 • Hotelreservationer er afhængig af tilgængelighed. Pladser på Wayna Picchu-bjerget er afhængig af tilgængelighed (se venligst). I månederne januar - april afgår og ankommer tjenesterne fra selskaberne Inka Rail og Peru Rail til stationerne i Ollantaytambo eller Pachar (2 timer fra Cusco). Priserne på vores ture inkluderer transfer til disse stationer.

Bedøm os