Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat

Tag dig tid til at besøge Machu Picchu i 2 dage/1 nat og udforske Perus mest berømte monument.

 • Fascinerende togrejse med de bedste landskaber og en betagende udsigt.
 • Udforsk det mest besøgte sted i Peru!
 • Oplev Machu Picchu ved solopgang, og mærk magien i Inkaernes hellige land.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat
Price
DKK 2630
Product Availability
Pre-Order Only

Machu Picchu Tour 2 dage/1 nat rejseplan

DAG 1: CUSCO BY – OLLANTAYTAMBO – AGUAS CALIENTES

Vi henter dig på dit hostel kl. 10:00 for at køre dig til Ollantaytambo. Derfra tager du toget fra Ollantaytambo til Aguas Calientes kl. 12:55. Når du ankommer til togstationen i Aguas Calientes (omkring kl. 14:50), vil du finde vores personale, der venter på dig. De vil køre dig til vandrerhjemmet, hvor du vil tilbringe natten.

Landsbyen Aguas Calientes – også kendt som Machu Picchu pueblo – er porten til det storslåede Machu Picchu. Det er derfor en turistattraktion, da mange vælger at overnatte her, inden de står tidligt op næste morgen for at tage turen til det hellige inka-citadel. Da dette sted grundlæggende tjener som et mellemlandingspunkt, er der ikke meget at lave her. Du kan dog finde alt, hvad du har brug for: restauranter, butikker og endda massagesaloner. Hvil dig og sov tidligt, du får brug for al din energi til den store dag i morgen!

Indkvartering: Sol de los Andes eller Luna Muna eller Eco Mapi eller andre (dobbelt-, dobbelt-, dobbelt-, tredobbelt- og 4-sengsværelser) – afhængigt af tilgængelighed.

DAG 2: AGUAS CALIENTES – MACHU PICCHU – CUSCO BY

Tidligt om morgenen begynder du vandreturen fra Aguas Calientes til Machu Picchu, hvor du følger stentrappen sammen med dine rejseledsagere. Afhængigt af din fysiske form kan det tage 1-2 timer. Vær opmærksom på solopgangen, og hav dit kamera klar.

Når du er kommet ind på Machu Picchu’s hellige sted, vil vores guide give dig en 2 timers guidet rundvisning. Du vil se hovedtorvet, det cirkulære tårn, den hellige solskive og de kongelige kvarterer, blandt andre interessante steder. Efter besøget har du fri tid til at udforske, tage billeder eller blot slentre rundt i Machu Picchu-helligdommen.

Når dagen er slut, vil I omkring kl. 18.00 tage toget fra Aguas Calientes til Ollantaytambo og derefter rejse med bus til Cusco.

Ankomsttidspunkt i Cusco:
Ankomsttidspunkt: Hjemrejse med tog 18:20 – ankomst kl. 22:20

Bemærk: Du skal sende os en scannet kopi eller et foto af dit pas pr. e-mail umiddelbart efter, at du har bestilt din rejse. Dette er for at muliggøre køb af din adgangsbillet til Machu Picchu. Det skal være det pas, du skal bruge til at komme ind i Machu Picchu. Dette er et krav, når du bestiller en tur til Machu Picchu hos en hvilken som helst arrangør.

Bemærk: Hvis du bor et andet sted end det, du vælger som afhentningssted, er det udtrykkeligt dit ansvar at være ved hovedindgangen til det hotel eller vandrerhjem, der er valgt som afhentningssted, i hele tidsrummet for afhentning på din turdato. Du skal være synlig og let at se for operatøren og være opmærksom på dit køretøj/din guide, når de kommer for at hente dig til turen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat
Price
DKK 2630
Product Availability
Pre-Order Only

Hvad er inkluderet Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat

INKLUDERET

 • Minibus fra Cusco - Ollantaytambo - Cusco
 • Togbillet fra Ollantaytambo - Aguas Calientes - Ollantaytambo
 • Vandrerhjem i Aguas Calientes
 • Adgang til Machu Picchu
 • Professionel rejseleder
 • Transfer

IKKE INKLUDERET

 • Adgang til Machupicchu-bjerget (hvis du ønsker at tilføje dette, bedes du sende os en e-mail FØR du booker)
 • Entré til Huaynapicchu-bjerget (hvis du ønsker at tilføje dette, bedes du sende os en e-mail FØR du booker)
 • Rejseforsikring.
 • Solhat
 • Lille rygsæk
 • Solcreme (SPF 35+)
 • Vandtæt jakke eller regnponcho
 • Vand
 • Snacks
 • Kamera
 • Regnjakke

Betingelser for transport af bagage (med tog): Den tilladte bagage må ikke overstige 5 kg/11 pund og må højst være på 157 cm (højde + længde + bredde).

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat
Price
DKK 2630
Product Availability
Pre-Order Only

Afbestillingsregler Machu Picchu tur 2 dage 1 nat

Aflysning eller ændringer af denne tur:

Ændringer: Alle ændringer af turens dato skal foretages inden kl. 18.00 (Lima tid) 30 dage før turens start, og du vil også modtage et administrationsgebyr på 60%. Efter dette tidspunkt er der et ændringsgebyr på 100 %. Med forbehold af tilgængelighed.

NO SHOW & ANNULLERINGERINGER: Hvis du afbestiller 30 dage før turen inden kl. 18.00 (Lima tid), vil der blive opkrævet et administrationsgebyr på 60 % (+ kortgebyret). Efter dette tidspunkt er der et gebyr på 100 % for udeblivelse eller aflysning.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat
Price
DKK 2630
Product Availability
Pre-Order Only

Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat ofte stillede spørgsmål

Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat  spørgsmål

Hvordan kan jeg undgå højdesyge?

Tag Soroche-piller (Diamox), spis lidt, drik mate de coca, drik masser af vand og undgå alkohol (det er dehydrerende). Den bedste måde at undgå højdesyge på er at akklimatisere sig. Den anbefalede metode til akklimatisering er at stige gradvist opad, idet man bruger mindst 24 timer for hver 2.000 fods højdeforøgelse. Kontakt altid din læge.

Hvor ligger Machu Picchu?

Machu Picchu ligger i nærheden af en landsby kaldet Aguas Calientes eller Machu Picchu Pueblo. Derfra er det en 1,5 times gåtur op ad trapperne eller en 20 minutters bustur til selve komplekset.

Er bussen fra Aguas Calientes til Machu Picchu Picchu Picchu det værd?

Vandreturen til Machu Picchu kan betragtes som en del af oplevelsen. Bussen er dog en mulighed for dem, der er trætte efter en lang vandretur, eller som blot ønsker at spare energi til hele vandreturen til toppen.

Hvilken slags vejr kan vi finde i Machu Picchu?

Machu Picchu ligger i en lavere højde end Cusco. Det indeholder en del jungle, og der er nedbør på alle årstider. På de varmeste dage kan temperaturen nå op på ca. 26° C (79ºF), og på de køligere morgener kan temperaturen falde til -2° C (-36ºF). De bedste måneder til at besøge Machu Picchu er maj og juni, da det er de varmeste måneder.

Vil jeg få problemer med højdesyge på denne tur?

Højdesyge kan overraske mange rejsende. Det er ikke alle, der bliver syge i store højder, og det er svært at forudsige, hvem der kan blive alvorligt ramt. For de fleste mennesker er det ikke andet end hovedpine og en følelse af svimmelhed, der aftager i løbet af kort tid, 1-2 dage for de fleste. Hvis du ønsker at begrænse dine chancer for at blive syg, er der et par ting, du kan gøre. For det første skal du ikke flyve direkte til stor højde: flyv langsomt, så din krop får tid til at akklimatisere sig, mens du gradvist stiger opad. For mange er dette dog ikke muligt, så det er vigtigt at drikke rigeligt med vand og sætte farten ned. Det lyder simpelt, men begge dele er meget relevante. Din krop kæmper, fordi du ikke har nok ilt, så det er en god idé at undgå anstrengende aktiviteter. Tyg kokablade: Sydamerikanske indfødte har tygget koka i århundreder, takket være dens evne til at lindre milde symptomer på højdesyge. Kokablade kan købes i ethvert supermarked eller endda i souvenirbutikker eller gadebutikker. Tag piller mod højdesyge (Soroche): Disse piller sælges i håndkøb i Peru og Bolivia og koster et par dollars. Hvis du flyver direkte til en højde på over 2 500 meter uden at tilbringe nogen tid i en mellemliggende højde og er bekymret for at blive syg, kan du på forhånd bede din læge om en mere specifik og stærkere medicin mod højdesyge. I det sjældne tilfælde, at dine symptomer er mere alvorlige end hovedpine og let svimmelhed, bør du gå ned i højden og søge lægehjælp.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Tc Trips
Product Name
Machu Picchu tur for 2 dage/1 nat
Price
DKK 2630
Product Availability
Pre-Order Only
Fra DKK2,630
/ Voksne
 • Hele året rundt
 • 2 dage
 • Afhentning i Cuzcos historiske centrum, hotel eller hostel
 • San Francisco-pladsen
 • Adgangstider til Machu Picchu-helligdommen og togbilletter er kun til orientering. De nøjagtige tidspunkter for din adgang vil blive oplyst af din guide på dagen for dit besøg. Den peruvianske regering har truffet disse foranstaltninger for at garantere din sikkerhed under Covid-19-pandemien. Den maksimale tid, der kan tilbringes i helligdommen, er den samme for alle besøgende, nemlig 2 timer.

Bedøm os