Tur i Peru 15 dage

15 Dage

Turbeskrivelse 15 dage og 14 nætter: (Lima, Ballestas-øerne, Paracas, Nazca, Arequipa, Colca Canyon, Titi Caca-søen, Cusco, Machupicchu, Den hellige dal)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 11 votes
Brand Name
Tc Rejser
Product Name
Tur i Peru 15 dage
Price
DKK 21000 Inkl. moms
Product Availability
Pre-Order Only

Første dag: “Velkommen i Lima”.

velkommen til peru

Når du ankommer til Lima, vil vores personale byde dig velkommen i lobbyen i Lima’s Jorge Chavez lufthavn, og vi vil køre dig til hotellet.

Anden dag: Udflugt til “Ballestas-øer” og “Paracas-reservat”.

Ballestas-øer

Efter morgenmaden kører vi til havnen i Paracas, hvor vi starter turen til Ballestas-øerne, hvor vi passerer den berømte “El Candelabro”, et gigantisk billede på siden af en bakke. Når vi ankommer til Ballestas-øerne, vil vi besøge de forskellige øer og observere de forskellige arter af søløver, sæler, Humboldt-pingviner og guanofugle. Efter ankomsten til havnen tager vi på en udflugt til Paracas-reservatet. Om eftermiddagen går vi til busterminalen i byen Paracas for at stige om bord på bussen til byen “Nazca”. Turen varer ca. 3 timer, og i Nazca venter vores personale på dig for at køre dig til dit hotel.

Tredje dag: Overflyvning til “Nazca-linjerne”.

Nazca-linjerne

Om morgenen, efter at vi har spist morgenmad, kører vi til Nazca-flyvepladsen for at flyve 30 minutter over Nazca-pampas. Her har de gamle præ-inkaer skåret gigantiske figurer af dyr og planter ud i ørkenen med et endnu uopdaget formål. Mange mener, at disse figurer er lavet af rumvæsener, mens andre betragter linjerne som en astronomisk kalender. Blandt de mest genkendelige er aben, edderkoppen, kolibrien og så videre. Ved afslutningen af overflyvningen går vi til “Cementerio de Chauchillas”, hvor vi skal på udflugt. Herefter vil vi køre til busterminalen i Nazca for at køre jer til byen “Arequipa”. Ved ankomsten venter vores personale på jer for at byde jer velkommen og køre jer til jeres hotel.

Fjerde dag: Mod Colca Canyon og Vicuña-reservatet

Vicuña-reservatet

Tidligt om morgenen kører vi i privat bus til Colca Canyon, hvor vi passerer foden af vulkanen Chachani. Undervejs krydser vi pampaserne Cañahuas og Arrieros, hvor Vicuñas nationalreservatet ligger, samt landsbyerne Vizcachani, La Pulpera, Callalli, Sibayo og Tuti. Her kommer vi op i en højde på 4.000 meter over havet, hvor vi kan nyde floraen og faunaen, de smukke naturlige laguner Bofedales og Mar Atrapado samt kæmpe klipper i form af slotte. Efter denne storslåede udflugt ankommer vi endelig til Chivay i Colca-dalen. Overnatning i Colca-dalen.

Femte dag: Colca Canyon og observation af kondorer

Colca Canyon

Meget tidligt om morgenen tager vi af sted til Cruz del Condor, hvor kløften begynder, og hvorfra vi vil kunne se dens dybde. I dette smukke landskab vil vi også have mulighed for at se kondoren i dens naturlige habitat. Efter et kort stop ved Cruz del Condor fortsætter vi vores tur gennem Colca Canyon og beundrer de små landsbyer Pinchocclo, Madrigal, Lari, Maca, Achoza, Yanque osv. Vi vender tilbage til Arequipa for at hvile os.

Sjette dag: Byrundtur i Arequipa

Byrundtur i Arequipa

Efter morgenmaden tager vi på rundtur i den “hvide by”, herunder Santa Catalina-klosteret, som uden tvivl er Arequipas perle, der endelig blev åbnet for offentligheden i 1970 efter 400 års isolation, og som rummer utallige værker af kolonial kunst. Vi vil også besøge Plaza de Armas, Jesu Selskabets klostre og kvartererne Cayma og Yanahuara, hvorfra der er en storslået udsigt over Misti-vulkanen, samt besøge et traditionelt kolonihavehus kaldet “Founder’s Mansion”. Om eftermiddagen tager vi bussen, som på ca. 6 timer kører os til søbyen Puno, hvor vi bliver hentet og kørt til hotellet.

Dag 7: Udflugt til Titicacasøen, Uros- og Taquile-øerne

Titicacasøen, Uros- og Taquile-øerne

Ved ankomsten til byen Puno vil vi tage til hovedhavnen ved Titicacasøen, hvor vi går om bord på båden, som vil tage os med til Uros-øerne i 45 minutter, hvor vi vil sætte pris på øens skikke og håndværk. Vi fortsætter sejlturen og besøger Taquile-øen, som er af stor landskabelig, etnisk, kulturel og arkæologisk værdi. Herefter vender vi tilbage til havnen i Puno, hvor I bliver hentet og kørt til hotellet, eller hvis I ønsker det, kan I bo i centrum af Puno, og til sidst overnatter I på det valgte hotel.

Ottende dag: Turisttur fra Cusco til Puno med besøg i “Raqchi”.

Turisttur fra Cusco

Efter en god morgenmad henter vi dig fra hotellet og kører dig til busstationen for det selskab, der tager os med på en tur, der varer ca. 8 timer. Vi vil have 4 udflugter og guidede besøg til turistattraktionerne i den sydlige korridor af Altiplano med besøg på Inka Aymara museet i Pukara. Vi fortsætter turen og ankommer til det højeste punkt på hele turen, La Raya-passet, der ligger 4335 meter over havets overflade. Endelig vil vi tættere på byen Cusco besøge Andahuaylillas-templet, der også er kendt som Amerikas Sixtinske Kapel. Ved ankomsten til Cusco venter vores personale på dig og byder dig velkommen, hvorefter de kører dig til dit hotel.

Niende dag: Byrundtur i Cusco

Byrundtur i Cusco

Efter morgenmaden på hotellet vil vi have formiddagen fri til at slentre og shoppe efter kunsthåndværk og souvenirs fra Cusco og nyde fritiden. Herefter gør vi os klar kl. 13.00 og henter jer fra hotellet for at starte byrundturen i Cusco og omegn, denne udflugt omfatter besøg på: Hovedtorvet, katedralen, Santo Domingo kirken, Koricancha templet og de nærliggende ruiner Kenko, Puka Pukara, Tambomachay og fæstningen Sacsayhuaman. Kl. 19:00.

10. dag: Fri dag i Machupicchu “Inkaernes tabte by”.

Inkaernes tabte by

Vi kommer forbi dit hotel i Cusco, 1 time før afgang af dit tog, og vi vil gå til togstationen, som ligger i byen Poroy, så vil vi gå om bord på toget fra selskabet “PERURAIL” og vi vil starte turen fra (Poroy – Cusco) til byen “Aguas Calientes” (2000 m.a.s.l.) denne tur har en varighed på 4 timer.
Ved ankomsten til byen Aguas Calientes vil vi gå til vores hotel, hvor vores guide vil hente dig om aftenen for at give dig de nødvendige oplysninger om dagen for din tur, hvis du ønsker det kan du besøge de varme kilder eller købe lokalt kunsthåndværk.

Dag 11: Udsigt ved solopgang over Machupicchu og Huaynapicchu

Machupicchu og Huaynapicchu

Tidligt om morgenen og efter morgenmaden går vi op til Inka-citadellet Machupicchu. Derefter vil vi sammen med vores guide foretage en udflugt til Machu Picchu citadellet i 2 timer, hvor vi besøger hovedtorvet, det cirkulære tårn, det hellige solur, de kongelige kvarterer, templet med de tre vinduer og kirkegårdene. Benyt lejligheden til at slappe af, tage billeder og være i dette mystiske sted og dets energi. Derefter kører vi ned med bus til Aguas Calientes, og om eftermiddagen tager vi toget tilbage til Ollantaytambo, hvor vores personale venter på jer for at transportere os med bus til byen Cusco.

Valgfrit: du kan vandre til toppen af Huaynapicchu, dette vil tage dig et par timer mellem rundturen (dette besøg er uden guide).

Tolvte dag: Udflugt til Inkaernes hellige dal

Inkaernes hellige dal

Vi henter dig kl. 08:00 om morgenen. Turen starter med et stop ved det naturlige udsigtspunkt Corao, hvor guiden vil give dig en introduktion til den hellige dal. Derefter fortsætter vi turen og nyder et smukt landskab, det første sted vi skal besøge er det traditionelle marked i Pisaq, her vil vi kunne shoppe souvenirs eller kunsthåndværk. Derefter går vi op til det arkæologiske center i Pisaq, hvor vi efter en kort gåtur når frem til de vigtigste inkaanlæg. Vi fortsætter turen til byen Urubamba, hvor vi på en eksklusiv restaurant kan smage på den lokale gastronomi. Om eftermiddagen vil vi besøge Ollantaytambo-fæstningen og -citadellet, som blev bygget for at bevogte indgangen til denne del af dalen og beskytte den mod mulige invasioner fra junglebefolkningen, i dag betragtes Ollantaytambo som den levende inkaby, da man har bevaret de skikke og den bymæssige stil, som stadig har deres gader.
På vej tilbage til Cusco besøger vi den maleriske landsby Chinchero, hvor resterne af Tupac Inca Yupanquis kongelige hacienda ligger. Vi vil også besøge det smukke kolonialtempel med interessante fresker i portikoen.

13. dag: Tilbage til Lima, byrundtur i Lima med besøg i Huaca Pucllana.

besøg i Huaca Pucllana.

Efter ankomsten fra Cusco til Lima begynder vi vores tur gennem de moderne boligkvarterer Miraflores og San Isidro. Vi vil besøge finanscentret, golfbanen, El Olivar, Huaca Pucllana (præ-inka-tempel i form af en pyramide) og Parque del Amor på Malecon i Miraflores. Vi fortsætter vores rundtur til Limas historiske centrum og besøger Plaza San Martin, dens balkoner og gamle palæer, Plaza Mayor med dens vigtigste bygninger og endelig kommer vi ind i et af de vigtigste klostre fra det XVII. århundrede. En komplet rundvisning med den komfort og opmærksomhed, som en moderne turistservice giver.

Fjortende dag: Fri dag i Lima

Fri dag i Lima

Efter at have nydt morgenmaden på hotellet har vi dagen til fri disposition til at lære mere om byen Lima at kende; her kan vi gå ture, shoppe i hele Lima, besøge indkøbscentre eller se strandene. Om aftenen kan vi besøge peñas de Barranco, pizzastrædet, Limas vandbassiner, Limas centrum, Plaza de Armas.

Som altid vil natten blive tilbragt på det valgte hotel i Lima.

Femtende dag: transport til lufthavnen og farvel

lufthavnen

Du bliver nødt til at fortælle os aftenen før tidspunktet for dit hjemrejsefly til dit land, ifølge denne information skal vi være mindst to timer før for at kunne tjekke ind i ro og mag og betale lufthavnsafgiften på $36.00, endelig efter at have ledsaget dig til at gøre alle dine formaliteter vil vi sige, tak for besøget i Peru.
Afslutning af tjenester

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 11 votes
Brand Name
Tc Rejser
Product Name
Tur i Peru 15 dage
Price
DKK 21000 Inkl. moms
Product Availability
Pre-Order Only

Hvad er inkluderet i pakken pr. person:

Inkluderet i pakken:

 • 2 transporter fra lufthavnen til hotellet i Lima.
 • 1 transport fra lufthavnen til hotellet i Lima.
 • Transfer fra hotellet til busterminalen, tur Lima Paracas.
 • Transfer fra busterminalen til havnen i Paracas.
 • Transfer til busterminalen i Paracas.
 • 2 overførsler i Nazca: busterminal - hotel - busterminal.
 • 2 overførsler i Arequipa: busterminal - hotel - busterminal.
 • 2 overførsler i Puno: busterminal - hotel - busterminal.
 • Transfer fra busterminalen til hotellet i Cusco.
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Cusco.
 • Busbilletter: Lima - Paracas - Paracas - Nazca - Arequipa - Arequipa - Arequipa - Puno - Cusco.
 • 1 flyvning til Nazca-linjerne (30 minutter).
 • Flybillet Cusco - Lima.
 • 3 nætter på udvalgte hoteller i Lima.
 • 1 overnatning på et udvalgt hotel i Nazca.
 • 2 nætter på udvalgt hotel i Arequipa.
 • 1 nat på udvalgt hotel i Colca Canyon.
 • 2 nætter på udvalgt hotel i Puno.
 • 4 nætter på udvalgt hotel i Cusco.
 • 1 nat på udvalgt hotel i Aguas Calientes.
 • 1 byrundtur til "Kongernes by".
 • Tur til Ballestas-øerne og Paracas.
 • Byrundtur i Arequipa.
 • Colca Canyon-tur.
 • Tur til Titicacasøen, Uros Island og Taquile.
 • Guidet tur i Puno Cusco.
 • 1 tur til Cusco by og omegn.
 • 1 tur til Machupicchu med ekspeditionstog.
 • 1 tur til Inkaernes hellige dal, herunder
 • 14 morgenmad på hotellerne.
 • 02 frokostbuffeter på turen til Den hellige dal og på Puno Cusco-turen.

Omkostningerne omfatter ikke

 • Internationale flyvninger fra Danmark til Peru og retur
 • Ting, der ikke er nævnt i pakken

Ankomstoplysninger eller ankomstfly:

På ankomstdagen vil vi byde dig velkommen i lufthavnen og transportere dig til hotellet for at begynde at tilbyde dig de tjenester, der indgår i turismepakken, så det er meget vigtigt, at du sender os følgende oplysninger om ankomstflyet:

Navnet på flyselskabet (eksempel: KML, Air France.
Flynummer (eksempel: 019, 007, 1115).
Omtrentligt ankomsttidspunkt (eksempel: kl. 10.25).
Navn, der skal males på skiltet (eksempel: “Luis Nielsen”).

 • Startdato for turen.
 • Dato og klokkeslæt for ankomst og afgang for internationale flyvninger.
 • Fornavne (som anført i passet).
 • Efternavn (som angivet i passet).
 • Scannet pas (obligatorisk).
 • Medbring en kopi af migrationskortet (TAM), som du vil få udleveret ved indrejse i Peru.
 • Nationalitet.
 • Pasnummer.
 • Fødselsdato.
 • Kontakttelefonnumre.
 • Betaling af 50 % af rejsens pris.
 • Priserne er salgsfremmende og for kontant betaling, hvis du betaler med kreditkort vil der blive pålagt et tillæg på 8% af det samlede beløb.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 11 votes
Brand Name
Tc Rejser
Product Name
Tur i Peru 15 dage
Price
DKK 21000 Inkl. moms
Product Availability
Pre-Order Only
Fra DKK21,000
/ Voksne
 • Nej
 • Stivkrampe, Difteri, Hepatitis A og Malaria (Hvis du tager til junglen)
 • ⭐️⭐️⭐️ DOBBELTVÆRELSE
 • Hotelreservationer er afhængig af tilgængelighed. Pladser på Wayna Picchu-bjerget er afhængig af tilgængelighed (se venligst). I månederne januar - april afgår og ankommer tjenesterne fra selskaberne Inka Rail og Peru Rail til stationerne i Ollantaytambo eller Pachar (2 timer fra Cusco). Priserne på vores ture inkluderer transfer til disse stationer.

Bedøm os