Peru visum og indrejseformaliteter

peru visum

Visum og indrejseformaliteter

Peru er grundlæggende et land med åben adgang. De fleste lande i Nord- og Sydamerika og Vesteuropa kræver ikke turistvisum for at rejse ind i Peru, og myndighedernes maksimale opholdstilladelse er 183 dage (kan ikke forlænges). For et længere ophold med andre formål (forretning, studier, arbejde osv.) er det nødvendigt at anmode om det tilsvarende visum hos de peruvianske konsulater.

For at rejse ind i Peru er det et ufravigeligt krav at fremvise et gyldigt pas med en gyldighed på mindst seks måneder fra datoen for indrejse på det nationale område.

Turistvisum

Den Europæiske Union:

EU-borgere behøver ikke visum for at rejse til Peru som turistrejse af en varighed på højst 90 dage (3 måneder).

Når denne periode er udløbet, skal man forlade Peru i mindst 180 dage (6 måneder), før man kan rejse ind i Peru igen for en periode på højst 90 dage (3 måneder).
Migrationsmyndighederne kan sætte et stempel i dit pas for at tælle det samlede antal dage, du har opholdt dig i landet. Det tildelte antal dage må ikke overskrides.
I alle andre tilfælde er det nødvendigt at ansøge om et visum.

Du kan få flere oplysninger på: https://www.migraciones.gob.pe/wp-content/uploads/2018/03/ley1350_migraciones_reglamento.pdf eller på telefon (+511) 200 1000 (Engelsk).

Summary
Peru visum og indrejseformaliteter
Article Name
Peru visum og indrejseformaliteter
Description
Peru er grundlæggende et land med åben adgang. De fleste lande i Nord- og Sydamerika og Vesteuropa kræver ikke turistvisum for at rejse ind i Peru,
Author
Publisher Name
Tc Rejser

Du vil måske også kunne lide...