Peru Landsholdstrøje 2023

Peru Landsholdstrøje

Det peruvianske fodboldlandsholds uniform

Det peruvianske fodboldlandsholds uniform består af en hvid trøje med en diagonal rød stribe (deraf det kælenavn, som landsholdet har fået): La Blanquiroja (hvid og rød), La Rojiblanca (rød-hvid) eller La Bicolor), hvide shorts, hvide sokker med en rød stribe. Den officielle alternative uniform består af en rød trøje med en hvid stribe, røde sokker og røde shorts.1 Den ligner f.eks. de spanske klubber Rayo Vallecano og River Plate’s uniform.

Den nye trøje til det peruvianske landshold, der er designet af Adidas, vil blive offentliggjort den 15. januar 2023. Samme dag begynder salget, afslørede den sociale kommunikatør på sin Twitter-konto. Det gik automatisk viralt på de sociale netværk, fordi udstillingen vil være så betydningsfuld.

Det tyske mærke var ansvarlig for fremstillingen af Perus trøje i to kvalifikationsprocesser: den første mellem 1978 og 1981 og den anden mellem 1983 og 1985. Vi har en fælles historie, fuld af glæde og store resultater i glorværdige tider. Lad os håbe, at de snart vil afspejle sig blandt os som tilhængere.

Summary
Peru Landsholdstrøje 2023
Article Name
Peru Landsholdstrøje 2023
Description
Det peruvianske fodboldlandsholds uniform består af en hvid trøje med en diagonal rød stribe (deraf det kælenavn, som landsholdet har fået): La Blanquiroja (hvid og rød)
Author
Publisher Name
Tc Rejser
Publisher Logo

Du vil måske også kunne lide...