Peru indrejse 2022-2023

Peru indrejse

Retningslinjer for lufttransport under en nødsituation

Hvis du rejser til Peru

Hvis du vender tilbage til Peru eller rejser ind fra et andet land, skal du huske på dette:

  • Hvis du er peruviansk eller bosiddende udlænding på 12 år eller derover, uanset hvilket land du kommer fra, skal du godkende at have fået de 3 doser af din COVID-19-vaccine i Peru eller i udlandet.
  • Hvis du er en udlænding på 12 år eller derover, der ikke er bosiddende i landet, skal du uanset hvilket land du kommer fra bevise, at du er vaccineret i henhold til dit oprindelseslands skema.
  • Hvis du ikke har vaccinerne, kan du fremvise en negativ molekylær test med en dato, der ikke ligger mere end 48 timer før du går om bord på dit oprindelsessted.
  • Hvis du er under 12 år, behøver du kun at være symptomfri for at komme om bord.
  • Hvis du har symptomer ved ankomsten til Peru, skal du i tvungen isolation.
  • Det er obligatorisk at bruge dobbeltmasker.
  • Du kan blive bedt om at downloade en ansøgning for at foretage din registrering, men dette krav er ikke obligatorisk, og du kan vælge andre måder at gøre det på.

Ved ankomsten til Peru skal du passere gennem et kammer til temperaturmåling, og hvis du udviser tegn eller symptomer, der er forenelige med COVID-19, vil du blive vurderet af den vagthavende læge i COVID-19-modulet. Om nødvendigt vil du blive overført til sundhedstjenesten eller det sted, hvor du vil være isoleret, som Minsa vil stå for.

I erklæringen skal du angive adresse og telefonnummer på det sted, hvor du vil opholde dig, mens du er isoleret i 14 dage. Minsa ringer til dig hver 3. dag for at overvåge din sundhedstilstand. Efter 14 dage ophører overvågningen.

Hvis du har brug for at afslutte karantænen før 14 dage, skal du betale og gennemgå en yderligere COVID-19 molekylær test på den sjette dag efter din ankomst til landet. Hvis dit resultat er negativt, giver sundhedsmyndigheden dig epidemiologisk udskrivning. Ellers vil du blive anbragt i obligatorisk isolation på Villa Panamericana eller et andet midlertidigt isolationscenter i samarbejde med sundhedsmyndighederne.

Hvis du kommer fra Danmark eller de skandinaviske lande, behøver du ikke noget visum, men kun et gyldigt pas med en gyldighed på mindst 6 måneder.

Summary
Peru indrejse 2022-2023
Article Name
Peru indrejse 2022-2023
Description
Peru indrejse,uanset hvilket land du kommer fra, skal du godkende at have fået de 3 doser af din COVID-19-vaccine.
Author
Publisher Name
Tc Rejser
Publisher Logo

Du vil måske også kunne lide...