Ica En unik ørken i Peru, alle oplevelser

peru ørken

Ica En unik ørken i Peru, alle oplevelser

På grund af sin nærhed til Lima, Perus hovedstad, er Ica et af de ideelle rejsemål for en ferie: denne sydlige region ligger (ca.) 4 timer fra byen Lima og har utallige aktiviteter, lige så forskellige som sjove, for rejsende, der vover sig ind på dens område.

For i Ica beskytter klitterne i de enorme ørkener den kulturelle og historiske arv fra gamle civilisationer, og her ligger også en oase, der ligner noget fra en film eller et eventyr. I Ica er der masser af smukke strande med forfriskende vand. Det samme hav, hvor du kan tage en dukkert med familie og venner, er også levested for smukke arter af vilde dyr, som er ivrige efter at få besøg af dig.

Det er ikke en overdrivelse: i Ica er der forskellige aktiviteter for alle typer turister. Det er et sted, hvor tiden flyver af sted, fordi der altid er noget at lave. Tror du ikke på os? Bare rolig, her vil vi nævne masser af oplevelser, så du kan vælge dem, der passer bedst til din rejseplan.

Livet er mere velsmagende ved havet

I Ica kan du finde to aktiviteter i forbindelse med Stillehavet. Det mest bemærkelsesværdige er måske besøget i Paracas National Reserve, hvor du har mulighed for at tage en bådtur til Ballestas-øerne, et magisk sted, hvor du på tæt hold kan opleve at leve sammen med venlige marine arter.

På denne tur, som ligger ca. en time fra Iquique-kysten, vil du se store familier af søløver, som vil fejre din ankomst med deres naturlige sang. De er så begejstrede, at de mindre børn nærmer sig bådene for at interagere fysisk med besætningsmedlemmerne. Samtidig kan du støde på pelikaner, der flyver over det oprørte vand, og Humboldt-pingviner, der er lige så ømme som venlige.

Ica har desuden en gruppe øer med fint sand og roligt og krystalklart vand. Blandt de mest besøgte er strandene La Mina, Roja, Mendieta, El Raspón og Trompa de Elefante. Disse strande er ikke kun gode til at lege med havets bølger, men også til aktiviteter som fiskeri og vandsport.

Ikke kun i havet

Der er også sjov på sandet og i luften i Iquitos. Et af de mest besøgte turiststeder er Huacachina-lagunen, som er omgivet af butikker, restauranter, barer, diskoteker og hoteller for enhver smag. Denne lagune ligger midt i ørkenen, hvilket gør den til et imponerende sted.

I luften kan du tage et let fly for at se Nasca– og Palpa-linjerne og geoglyfferne på en unik måde. På dette eventyr i luften vil du kunne se omfanget og arven fra de gamle civilisationer, der herskede i dette område af det gamle Peru.

Summary
Ica En unik ørken i Peru, alle oplevelser
Article Name
Ica En unik ørken i Peru, alle oplevelser
Description
For i Ica beskytter klitterne i de enorme ørkener den kulturelle og historiske arv fra gamle civilisationer, og her ligger også en oase, der ligner noget fra en film eller et eventyr
Author
Publisher Name
Tc Rejser

Du vil måske også kunne lide...